{0} reviews | Schrijf review

Spectra Entertainment
Roeselare - Massage

Erotische massage - Nurugelmassage - Tantra massage - Klanten uit heel België

Blinde-Rodenbachstraat, 19F
8800 Rumbeke
Roeselare

Vesalius
0475 78 85 58
     

Sauna met erotische massage - Nurugelmassage, Tantra massage

 

   

Relaxatie massages en erotische massages te West-Vlaanderen, klanten in heel België en Nederland!

Spectra Entertainment is het mekka voor professionele massages te Roeselare, West-Vlaanderen. Onze gediplomeerde masseuses Akasha, Shenaia en Vesalius bieden verschillende soorten massage aan zoals relaxatie massage, tantra massage, hotstone massage, kruidenstempel massage, schuimmassage, scrub zoutmassage en nuru massage. Deze deskundigheid wordt bevestigd door onze klanten die afkomstig zijn uit alle uithoeken van België zoals West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en andere regio's en zelfs tot in Nederland!

De massages voeren we uit in onze luxueuze wellness ruimte, waarin een moderne jacuzzi voor 5 personen met televisie - lichttherapie en surround boxen, medische infrarood sauna, Hammam douche, licht- en geurtherapie, internet, relax-slaap zetel, mega cinema… aanwezig is.
Op aanvraag worden ook massages op verplaatsing aangeboden zoals in bedrijven, sauna’s, massagesalons en firma’s. Wij voorzien de nodige materialen en producten.

Hoe gebeurt de massage?
In ons wellness ruimte wordt de klant vriendelijk onthaald, een drankje aangeboden voor de massage, uitleg verloop van de massage, de eigenlijke massage, na de massage mogelijkheid zich te verfrissen in de moderne Hammamdouche (laten wassen), als afsluiting wordt nog een gezondheidsdrankje aangeboden. Akasha & Shenaia geven de gelegenheid aan hun klanten om samen met hen te genieten van een glaasje en een versnapering in de moderne jacuzzi. Een weldoende sauna hoort ook tot de mogelijkheden met begeleiding door één van hen.

Massage mogelijkheden
•    Relaxatie massage
•    Tantra massage
•    Hotstone massage
•    Kruidenstempel massage
•    Schuimmassage
•    Scrub zoutmassage
•    Nurugel massage
•    …

Bent u dus op zoek naar een deugddoende erotische massage of relaxatie massage? Aarzel dan niet langer en contacteer Spectra Entertainment te Roeselare vandaag nog! Wij geven u graag verdere informatie, zonder verplichtingen.

Bereken route