{0} reviews | Schrijf review

Spectra Entertainment
Roeselare - Massage

De beste en de snelste manier om live aan uw trekken te komen. Je kan ons dagelijks live zien strippen op www.wildpussycam.be

Blinde-Rodenbachstraat 19F
8800 Rumbeke (Roeselare)

051 69 06 55
Akasha
0474 42 84 41
Shenaia
0474 86 66 37
Vesalius
0478 78 85 58
     

Uw specialist in erotische massages en relaxatie massages

 

   

Relaxatie massages en erotische massages te West-Vlaanderen, klanten in heel Belgiƫ en Nederland!

Spectra Entertainment is het mekka voor professionele massages te Roeselare, West-Vlaanderen. Onze gediplomeerde masseuses Akasha, Shenaia en Vesalius bieden verschillende soorten massage aan zoals relaxatie massage, tantra massage, hotstone massage, kruidenstempel massage, schuimmassage, scrub zoutmassage en nuru massage. Deze deskundigheid wordt bevestigd door onze klanten die afkomstig zijn uit alle uithoeken van België zoals West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en andere regio's en zelfs tot in Nederland!

De massages voeren we uit in onze luxueuze wellness ruimte, waarin een moderne jacuzzi voor 5 personen met televisie - lichttherapie en surround boxen, medische infrarood sauna, Hammam douche, licht- en geurtherapie, internet, relax-slaap zetel, mega cinema… aanwezig is.
Op aanvraag worden ook massages op verplaatsing aangeboden zoals in bedrijven, sauna’s, massagesalons en firma’s. Wij voorzien de nodige materialen en producten.

Hoe gebeurt de massage?
In ons wellness ruimte wordt de klant vriendelijk onthaald, een drankje aangeboden voor de massage, uitleg verloop van de massage, de eigenlijke massage, na de massage mogelijkheid zich te verfrissen in de moderne Hammamdouche (laten wassen), als afsluiting wordt nog een gezondheidsdrankje aangeboden. Akasha & Shenaia geven de gelegenheid aan hun klanten om samen met hen te genieten van een glaasje en een versnapering in de moderne jacuzzi. Een weldoende sauna hoort ook tot de mogelijkheden met begeleiding door één van hen.

Massage mogelijkheden
•    Relaxatie massage
•    Tantra massage
•    Hotstone massage
•    Kruidenstempel massage
•    Schuimmassage
•    Scrub zoutmassage
•    Nurugel massage
•    …

Bent u dus op zoek naar een deugddoende erotische massage of relaxatie massage? Aarzel dan niet langer en contacteer Spectra Entertainment te Roeselare vandaag nog! Wij geven u graag verdere informatie, zonder verplichtingen.

 Bereken route
Download onze mobile app voor iOS en Android smartphones
open/close
Klik op één van de store iconen om de app te downloaden